Halide BeqiriPas një sëmundje të gjatë, në moshën 85 vjeçe, ka ndërruar jetë Halide Beqiri (gruaja e Beqir Beqirit).

 

Ngushëllimet për të do të pranohen 5 ditë, nga 15 deri më 19 maj 2014.

 

Ngushëllime familjes Beqiri dhe të afërmve të ndjerës !

Leave A Reply