MILAIM QUNINjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Milaim (Adem) Qunit, nga Smira, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja për të ndjerin, do të jetë e hapur të dielën, më 13 prill 2014, nga ora 9:00 deri në orën 16:00, në adresën: Rte. Du Nant d’Avril 12, 1214 Vernier, në Gjenevë .

Tel. për kontakt: +41 (0) 76 70 49 834 Enver Quni dhe +41(0) 79 73 88 308, Ekrem Quni

Milaim Quni ndërroi jetë më 3 prill 2014, pas një sëmundje të rëndë, në moshën 38 vjeçare.

Leave A Reply