NANA  E NASERITNë moshën 82 vjeçare, në Smirë, ka ndërruar jetë Alldyze Beqiri (gruaja e Azem Beqirit).

Ngushëllime familjes Beqiri dhe të afërmve të të ndjerës.

Leave A Reply