Njoftohen banorët e Smirës dhe dashamirët e ambientit, se të dielën, më 23 mars 2014, nga ora 10:00do të organizohet Aksioni për pastrimin e fshatit.

Takimi është caktuar tek përmendorja kushtuar dëshmorëve të vitit 1912, në hyrje të fshatit.

Këshilli i fshatit Smirë

Leave A Reply