FUTBOLLNën përkujdesjen e kryetarit të fshatit, Afrim Salihu, për nder të 5 Prillit- Ditës së shkollës dhe Ditës së dëshmorëve, organizohet turne në futboll (4+1).

Paraqitja e ekipeve kushton 10 euro dhe bëhet tek njëri nga anëtarët e Komisonit për sport në kuadër të fshatit: Shaqir Ibrahimi (044-194-491), Shpend Zuka (044-578-191) dhe Arbnor Sylejmani (045-663-349), deri të enjten më 20 mars 2014.

Shorti hedhet të premten, në orën 10:00, në objektin e shkollës, ku ftohet të marrë pjesë nga një përfaqësues i secilit ekip.

Leave A Reply