AZEM QUNINjoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Azem Qunit, do të pranohen edhe në Martigny të Zvicrës.

E pamja do të jetë e hapur të dielën, më 16 mars 2014, nga ora 8:00-18:00, ne Salle du Vampire, Rue des Petits-Epineys 7, 1920.

I ndjeri ndërroi jetë, më 25 shkurt 2014, pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 80 vjeçe. 

Leave A Reply