baci NazmiNJoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Nazmi (Ismajl) Salihut, do të pranohen edhe në Gjenevë të Zvicrës.

E pamja do të jetë e hapur sot (e diel), më 2 mars 2014, nga ora 9:00-17:00, ne Resrorant :Le Commeerce”, Route-de-Chancy 28, 1213 Petit-Lancy (Lokali gjendet përballë stacionit të tramvajit, në Petit-Lancy)

Tel. për kontakt: 076 225 69 11-Salihu, 079 132 23 99-Naimi, 076 216 9182-Muzaferi

Leave A Reply