AZEM QUNIPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 80 vjeçe, ka ndërruar jetë Azem Quni.

Ngushëllimet do të pranohen prej të enjtes më 27 shkurt, deri të hënën në mbrëmje, më 3 mars 2014.

Ngushëllime familjes Quni dhe të afërmve të ndjerit!

1 Koment

Leave A Reply