baci NazmiPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 85 vjeçare, ka ndërruar jetë Nazmi (Ismajl) Salihu. Ai një pjesë të madhe të jetës e ka kaluar në mërgim.

Ngushëllimet për të do të pranohen pesë ditë, deri të hënën në mbrëmje më 17 shkurt 2014.

Ngushëllime familjes Salihu dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply