Sot më 11 shkurt 2014, u mbushën një vit nga ndarja prej nesh e më të dashurit tonë

HYSNI (Nazif) BISLIMI

1945-2013

Veteran i arsimit

Qenka vështirë të shkruajmë kujtim për Ty. Fjalët janë të pakta që të shprehim dhembjen që kemi për Ty. Kujtimin për Ty , mësimet dhe veprat Tua do t`i ruajmë si të shenjta deri në përjetësi. Jemi krenarë që të patëm. Do të mbetesh gjithmonë i pavdekshëm në zemrat tona.

E kujtojnë me dhimbje: bashkëshortja Bedrija, vajzat Vlora, Gyltenja, Shqipja e Nailja, djemtë: Bbesniku, Fisniku e Nazifi dhe nipat Benjamini dhe Besforti

Leave A Reply