PAJISJE NGA KAMERI

Smirasi Kamer Idrizi, me qëndrim në Gjenevë të Zvicrës, ka dërguar si dhuratë pajisje sportive për nevoja të nxënësve të shkollës së mesme të ulët “Dëshmorët e 5 Prillit”, në Smirë. Ai, poashtu dy familje smirase në nevojë  i ka ndihmuar me mjete financiare, për festat e fundvitit dhe për nevoja dimërore. Kameri aktualisht mban Restorant-picerinë, “La Cité des Ventes”, në Gjenevë. 

Leave A Reply