DASHURIJE AZIZINjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Dashurije (Gani) Azizi-Xheladini, do të pranohen edhe në Smirë.

E pamja do të jetë e hapur prej të premtes në mëngjes, më 08.11.2013, deri të dielën në mbrëmje, më 10.11.2013, në lokalin e Tefik Bajramit, afër shtëpisë së Samet Azizit, në Smirë.

Dashurije Azizi-Xheladini, ndërroi jetë të premten, në moshën 44 vjeçare nga një sëmundje e rëndë dhe e gjatë. Ajo ishte e martuar në fshatin Drobesh ku ka lënë pas vetes burrin dhe katër fëmijë.

Ngushëllime familjes Azizi dhe Xheladini.

Leave A Reply