Shaip Haziri 001Njoftohen bashkëfshatarët, miqtë, dashamirët dhe të afërmit, se varrimi i Shaip (Remzi) Hazirit, do të bëhet sot më 7 tetor 2013, në orën 16:00 në Varrezat e Aliajve në Smirë.

Ish-arsimtari Shaip Haziri, ndërroi jetë para një jave në Baton Rouge të shtetit Lousiana, në SHBA.

Ngushëllime familjes Haziri dhe të afërmve të të ndjerit. 

Leave A Reply