Jusuf IbishiPapritmas në moshën 91 vjeçare, ka vdekur në Smirë, Jusuf (Rexhep) Ibishi, i vëllai i Jakup Ibishit.

Varrimi u bë sot më 1 tetor  2013, në orën 16:00, në Smirë.

I ndjeri, prej vitit 1944 nuk ka jetuar në Smirë, kurse prej vitit  1947 ka jetuar në Turqi.

Ngushëllime  familjes Rexhepi dhe të afërmve të të ndjerit! 

Leave A Reply