Pas një sëmundje të shkurtër,   në moshën 48 vjeçare,  ka vdekur Ilaz (Zeqir) Arifi.

Ilazi disa vite ka punuar në ndërmarrjen bujqësore “Agromorava”, kurse më pas ka pasur edhe një biznes të vetin në Smirë.

Ngushëllime familjes Arifi dhe të afërmve të të ndjerit. 

Leave A Reply