Sot më 17 shtator 2013, u bënë dy vite pa djalin tonë

                                                                                           

                                               SHPEND (ISAK) HALITI

                                                                 (1987-2011)

Vitet kalojnë, por dhimbja për ty nuk largohet. Çdo mëngjes që vjen, na sjell dhimbje më tepër, shton mallin dhe dashurinë që patëm për ty bir. Jemi krenar që të patëm. Kujtimet dhe malli për ty janë pjesë e jetës sonë.

Me mall të pashuar të kujtojnë: Babai Isaku, nëna Shahadija, vëllai Behari dhe motrat Vlora e Arbnora, nga Smira e Vitisë.

Leave A Reply