SHERIDE_OSMANIPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 86 vjeçe, ka ndërruar jetë Sheride Osman i (gruaje e Mifail Osmanit).

E pamja do të jetë e hapur deri të premten në mbrëmje, më 26 korrik 2013, në Smirë.

Ngushëllime familjes Osmani dhe të afërmve të së ndjerës!

Leave A Reply