_Latife_Pas një sëmundje të gjatë, ka ndërruar jetë në moshën 73 vjeçare, Latife Dragobuzhda-Rexhepi (gruaja e Rexhës Muharremit).

Varrimi do të bëhet sot, më 10 korrik nga ora 14:00 në Varrezat e Lagjes Aliaj në Smirë.

E pamja do të zgjasë 4 ditë, deri në dielën në mbrëmje më 14 korrik 2013.

Ngushëllime familjeve Rexhepi dhe Dragobuzhda si dhe të afërmve të së ndjerës.

Leave A Reply