shefqet_rrahmaniNjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Haxhi Shefqet Rrahmani (i vëllai i Mulla Shabanit) nga Smira, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja për të ndjerin, do të jetë e hapur të dielën, më 16 qershor 2013, nga ora

9:00 deri në orën 17:00, në 38 Avenue du Mont-Blanc, 1196 Gland.

Personat për kontakt: Mustafa tel: 079/6078186, Naseri tel: 078/8970980

Leave A Reply