Njoftohen prindërit se regjistrimi i fëmijëve në klasë të parë dhe parafillor në shkollën fillore ”Dëshmorët e 5 Prillit”, në Smirë, ka filluar nga 20 maji 2013 dhe zgjat deri më 20 qershor 2013.

Kushtet për regjistrim janë:

1.Fëmija duhet të ketë certifikatë të lindjes

2.Fëmija duhet të ketë mbushur moshën minimale 6 vjet (për klasën e parë), ndërsa 5 vjet për parafillor.

Smirë, 20.05.2013                                                      Drejtori i shkollës: Naim Agushi

Leave A Reply