Nana_e_qahilitNjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Lebibe Imerit (gruaja e Haxhi Imerit), nga Smira, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja për të ndjerën, do të jetë e hapur të dielën, më 2 qershor 2013, nga ora 9:00 deri në orën 16:00, në adresën: Rte. Du Nant d’Avril 12, 1214 Vernier, në Gjenevë

Tel. për kontakt: ++41(0)79 66 02 574 në Zvicër, Mifail Imeri.

Lebibe Imeri (nëna e Avdyl, Qahil, Mifail e Halim Imerit), ndërroi jetë më 19 maj 2013, në moshën 75 vjeçare.

Leave A Reply