Kadri_PajazitiPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 97 vjeçare, ka ndërruar jetë Kadri Pajaziti.

Përndryshe, Axha Kadri ka qenë plaku më i vjetër në fshat.

Ngushëllime familjes Pajaziti dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply