shefqet_rrahmaniPas një sëmundje të gjatë, në moshën 73 vjeçe, ka ndërruar jetë Haxhi Shefqet Rrahmani (i vëllai i Mulla Shabanit).

 

Varrimi do të bëhet të premten, më 31 maj 2013, nga ora 13:00, në varrezat e qytetit në Ferizaj.

 

Ngushëllime familjes Rrahmani dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply