besniku_per_webNjoftohen të afërmit, bashkëfshtarët, miqtë dhe dashamirët se varrimi i Besnik (Rexhep) Qamilit, do të bëhet të premten, më 8 mars 2013, në orën 13:00, në varrezat e Shabanajve në Smirë.

Besniku, humbi jetën në moshën 38 vjeçe, në një aksident në vendin e tij të punës në Francë.

Ai  kishte migruar vite më parë në qytetin Chartres ku jetonte me familjen.

Ngushëllime familjes Qamili dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply