bekaNjoftohen të afërmit, bashkfshatarët, miqtë dhe dashamirët, se ngushëllimet për të ndjerin Bekim (Nazim) Ibrahimi, do të pranohen edhe në Gjermani.

E pamja do të jetë e hapur, të dielën, më 10 mars 2013, nga ora 10:00 deri në orën 18:00, në adresën: Ohmstrasse 40/46, 33334 Gütersloh.

Tel. për kontakt: 052412333989 mobil: 017664921395, Danush Ibrahimi.

Bekim Ibrahimi ndërroi jetë më 7 shkurt 2013, pas një sëmundje të shkurtër në Qendrën Klinike dhe Universitare, në Prishtinë.

Leave A Reply