besniku_per_webBesnik (Rexhep) Qamili (38 vjet) nga Smira, ka humbur jetën aksidentalisht në Francë, në vendin e tij të punës. 

Besniku kishte migruar vite më parë në qytetin Chartres të Francës ku jetonte me familjen.

Kufoma pritet të arrijë në Smirë, të premten e ardhshme më 8 mars 2013.

Deri atëherë, pritja e njerëzve për ngushëllime do të bëhet te Gani Agushi.

Ngushëllime familjes Qamili dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply