azem_beqiriPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 80 vjeçe, ka vdekur AZEM (RAMË) BEQIRI.

Varrimi i tij u bë sot e hënë, më 11.03.2013, në varrezat lagjës Aliajve në fshatin Smirë.
E pamja për të do të jetë e hapur pesë ditë, deri të shtunën, më 16 mars 2013.

 

 

Ngushëllime familjes Beqiri dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply