HAKI_HIJAZIVarrimi i Haki (Mervan) Hijazit, nipit të Hakisë së Hysenit, do të bëhet të mërkurën, më 13 shkurt 2013, në orën 13:00 në Smirë, sipas amanetit të të ndjerit.

Funerali niset në orën 12:30 nga shtëpia e të ndjerit në Viti.

E pamja do të jetë e hapur në Viti, për pesë ditë, deri të hënën në mbrëmje, më 18 shkurt 2013.

Haki Hijazi, vdiq në moshën 33 vjeçare, më 8 shkurt në Shtutgart të Gjermanisë, pas një sëmundje të rëndë.

Ngushëllime  familjeve Hijazi dhe Hyseni si dhe të gjithë të afërmeve të të ndjerit.

Leave A Reply