HYSNI_BISLIMI_MIRENjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Hysni (Nazif) Bislimit, nga Smira, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja për të ndjerin, do të jetë e hapur të dielën, më 24 shkurt 2013, nga ora 9:00 deri në orën 17:00, në adresën: Rte. Du Nant d’Avril 12, 1214 Vernier, në Gjenevë .

Tel. për kontakt ++41(0)76 26 84 715 në Zvicër dhe ++33 60 59 54 212 në Francë, Hyrmet Bislimi

Hysni Bislimi ndërroi jetë më 11 shkurt 2013, pas problemeve me zemër, në një spital të Shkupit.

Leave A Reply