bekim_ibrahimiNjoftohen të afërmit, bashkëfshatarët, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Bekim (Nazim) Ibrahimit nga Smira,do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja për të ndjerin do të jetë e hapur të dielën, më 24 shkurt 2013, nga ora 9:00 deri në orën 16:00, në adresën: Rue de la Colombiere 18 1260 Nyon

Tel. për kontakt: 079 39 61 935 Driton Ibrahimi

Bekim Ibrahimi ndërroi jetë më 7 shkurt 2013, pas një sëmundje të shkurtër, në Qendrën Klinike dhe Universitare, në Prishtinë.

Leave A Reply