HYSNI_BISLIMI_MIREPas një sëmundje të rëndë në moshën 67 vjeçe, ka vdekur veterani i arsimit, Hysni (Mulla Nazif) Bislimi.

Ai ishte profesor i Edukatës Fizike dhe për një kohë të gjatë punoi në shkollën fillore të fshatit Smirë. Profesori Hysni u pensionua para dy vitesh.

Varrimi i tij do të bëhet të martën, më 12 shkurt 2013, në orën 16:00 në Smirë.

Ngushëllime familjes Bislimi dhe të afërmve të të ndjerit.

Leave A Reply