Hasan_BajramiPas një sëmundje të shkurtër dhe të rëndë, në moshën 83 vjeçe, ka vdekur HASAN (HAMIT) BAJRAMI.

Varrimi do të bëhet të premten, më 15.02.2013 në ora 16:00 në varrezat e fshatit Smirë.

Ngushëllime familjes Bajrami dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply