Pas një sëmundje të shpejtë, në moshën 67 vjeçe, ka vdekur në Smirë, Eshrefe Murtezi (gruaja e Shiqeri Murtezit).

E pamja për të do të jetë e hapur pesë ditë, deri të martën në mbrëmje, më 12 shkurt 2013.

Ngushëllime familjes Murtezi dhe të afërmve të të ndjerës.

Leave A Reply