Pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 38 vjeçare, ka vdekur në Smirë, Bekim (Nazim) Ibrahimi.

Varrimi i tij do të bëhet sot më 08.02.2013, në orën, 16:00 në Smirë. 

Ngushëllime familjes Ibrahimi dhe të afërmve të të ndjerit.

Leave A Reply