Pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 83 vjeçare, në Smirë, ka ndërruar jetë Fatime Ademi (nëna e Mulla Musës).

Varrimi i saj do të bëhet në orën 15:30, në Smirë.

Ngushëllime familjes Ademi dhe të afërmve të të ndjerës!

Leave A Reply