Drejtoria komunale e Financave në bashkëpunim me Projektin Zvicër-Kosovë për decentralizim dhe qeverisje LOGOS, organizojnë takim me qytetarë me temën: “Ekzekutimi ibuxhetit komunal”.

Debati do të mbahet të enjten, më 28 shkurt, në Restorant “Illyricum Park”, në Letnicë, me fillim nga ora 10:00.

Transporti nga Vitia është i siguruar. Autobusi niset në orën 9:30 para Shtëpisë së kulturës në Viti.

Pjesëmarrja juaj do t`i kontribuojë transparencës dhe disiplinës me rastin e harxhimit të parasë publike. 

Leave A Reply