Në moshën 65-vjeçe ka vdekur në Smirë, Basri (Sali) Arifi.

E pamja do të jetë e hapur deri të mërkurën në mbrëmje, më 2 janar 2013.

Ngushllime familjes Arifi dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply