Muhamet_Sylejmani_001Pas një sëmundje të rëndë, në moshën 72 vjeçare, ka vdekur në Smirë, Muhamet (Riza) Sylejmani.

E pamja për të do të jetë e hapur deri të dielën në mbrëmje, më 3 shkurt 2013.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply