Ngushëllimet për të ndjerën Hamdije Sejdiu-Shala (motra e Isa Sejdiut) do të pranohen edhe në Smirë, deri të enjten në mbrëmje, më 27 dhjetor 2012, në shtëpinë e Naim Sejdiut.

Ajo vdiq të mërkurën, në moshën 74 vjeçe, në Mirosalë, pas një sëmundje të rëndë dhe të gjatë.

Ngushëllime familjes Sejdiu dhe Shala.

Leave A Reply