Futboll_ilustrtimMë 1 dhe 2 janar 2013, do të mbahet turneu tradicional në futboll “Smira 2013”.

Turneu ka karakter humanitar dhe mjetet e tubuara do t`i dedikohen ndonjë fëmije të sëmurë në fshat. Kështu që pjesëmarrja sa më e madhe do të thotë edhe ndihmë më e madhe.

Paraqitja e ekipeve kushton 10 euro dhe mund të bëhet te Safet Pajaziti. Tel: 045/ 545 486.

Shorti do të hidhet të hënën, më 31 dhjetor 2012, nga ora 17:00, te “Beni Impex”, në Smirë, kurse ndeshjet zhvillohen në fushën embuluar të  futbollit, në Drobesh.

Leave A Reply