shukrije_misiniPpapritmas të stunënën, në moshën 87 vjeçare, ka vdekur Shukrije Luzha-Misini (gruaja e Azem Misinit).

Varrimi u bë në varrezat e Lagjes Aliaj, në Smirë.

E pamja do të zgjasë deri të enjten, më 22 nëntor 2012.

Ngushëllime familjes Luzha dhe Misini dhe të afërmve të të ndjerës.

Leave A Reply