shaqir_shaqiriPas një sëmundje të rëndë, në moshën 78 vjeçe ka vdekur sot, (e shtunë), në Smirë, Shaqir Shaqiri.

E pamja për të do të zgjasë pesë ditë, deri të enjten më 29 nëntor 2012.

Ngushëllime familjes Shaqiri dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply