Pas një sëmundje të rëndë dhe të gjatë, në moshën 63 vjeçe, në Smirë, ka ndërruar jetë Jalldyze Latifi (gruaja e Beqir Pllaninës).

E pamja për të, do të jetë e hapur deri të dielën në mbrëmje, më 14 tetor 2012.

Ngushëllime familjes Latifi dhe të afërmve të së ndjerës!

Leave A Reply