Sot më 17 shtator 2012, u bën 1 vit nga vdekja e më të dashurit tonë

                                                                                                

                                   SHPEND (ISAK) HALITI

                                                     05.06.1987-17.09.2011

Pikëllimi nuk pushon dot, për Shpendin tonë të dashur, i cili shkoi herët nga kjo botë.

 Dashuria, kujtimi dhe respekti për të, nuk do të veniten kurrë.

Butësia, ëmbëlsia, sinqeriteti dhe sjellet shembullore të tij, do të na mbesin përherë në kujtesë.

Mburremi që e patëm të tillë.

                                 Familja Haliti nga Smira e Vitisë dhe diaspora.

Leave A Reply