Pas një sëmundje të shkurtë, në moshën 82 vjeçare ka ndërruar jetë Elmaz Avdiu.

Varrimi i tij  u  bë të dielën më 30 shtator 2012, në varezat  e Lagjes Aliaj në Smirë nga ora 13:0.

E pamja do të zgjasë shtatë ditë.

Ngushëllime familjes Avdiu dhe të afërmve të ndjerit!

Leave A Reply