HASHIM_SYLAPas një sëmundje të shkurtër, në moshën 62 vjeçare, në Smirë, ka vdekur Hashim Syla.

 

E pamja për të, do të jetë e hapur pesë ditë, deri  të hënën më 27 gusht 2012.

 

Ngushëllimë familjes Syla dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply