Lajmërohen të gjithë banorët e fshatit Smirës, se të enjten, më 16 gusht 2012, do të mbahet debat publik, në lidhje me planifikimin e buxhetit komnal.

Në takim do të marrin pjesë zyrtarë të lartë komunalë të Vitisë.

Debati do të mbahet, nga ora 17:00, në lokalet e Shkollës fillore “Dëshmorët e 5 Prillit”.

Takim është organizuar nga  Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare ELITA-Viti  dhe në mbështetje të fondacionit për Shoqëri të hapur-KFOS.

Leave A Reply