Nebih_ArifiNgushëllimet me rastin e vdekjes së Nebih Arifit, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja do të jetë e hapur sot (e diel), më 15 korrik 2012, në Xhaminë “Dituria”, prej 10:00-18:00, në adresën: Rte. Du Nant d’Avril 12, 1214 Vernier, në Gjenevë .

Tel. për kontakt: 076 27 87 347, Arif Arifi dhe 076 24 17 219, Agim Arifi

Nebih Arifi vdiq më 24 qershor 2012, pas një sëmundje të gjatë, në moshën 82 vjeçare.

Leave A Reply