Pas një sëmundje të shkurtë, në moshën 76-vjeçare,  ka vdekur   Gani (Ilaz) Ajeti.

Varrimi do të bëhet,  më 21 korrik 2012, në orën 18:00,  në Smirë.

E pamja do të zgjasë shtatë ditë, deri të shtunën, më 28 korrik 2012.

Ngushëllime familjes Ajeti dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply