Komuna e Vitisë nesër më 14 qershorit kremton Ditën e Çlirimit . Me këtë rast, nën përkujdesjen e kryetarit Nexhmedin Arifi, do të mbahen këto aktivitete:

09:00-Seancë Solemne, Kuvendi Komunal i Vitisë

10:00- Homazhe dhe vendosja e kurorave të luleve tek Varrezat e Dëshmorëve në Viti.

11:00-Manifestimi Solemn

Programi foljor :

1. Fjalë rasti nga Kryetari i Komunës Nexhmedin Arifi

2. Fjala e përfaqësuesve nga Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së

3. Interpretimi artistik.

4. Program Kulturor-Artistik nga repertori i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve “Kemaj Azizi” Viti. .

Leave A Reply